BLÄ!

Blä jag är onyttig, punkt slut

Alltså, jag har ingen lust

Jag har ingen lust att blogga om mitt ''hälsosamma'' liv just nu, för jag har ätit godis, pepparkakor, chokladboll, äpplepaj, cocacola, kinamat nu på lördagen och söndagen, idag har jag bara ätit flingor m. mjölk. Ibland får man unna sig, och så var det i helgen för mig.
Önskar att jag var smal...

Jag har ingen ångest

Nej, det är sjukt att jag inte har någon ångest efter igår! Försig hetsåt jag inte, men iallafall. Idag blir det förbrännande genom shopping, förbrännande + ny garderob + nya saker = bra!

Dagens

Jag vill inte ens prata om man vad jag har stoppat i mig idag... Har ingen ångest men den kommer.

Svar på tal

Äter du bara tre gånger om dagen?

Ja, det gör jag. Eftersom jag går upp vikt annars, tragiskt nog.. Jag har försökt flera gånger med mellanmål och träna, går bara upp och när jag bara äter 3 gånger om dagen och tränar så går jag ner i vikt. Men allas kroppar är olika, jag är sådan som går upp i vikt då, men bara för jag gör det tyder inte på att du gör det, så ät mellanmål man förbränner mer då! :D Kram!



Det gäller att tro på sig själv

Varje gång du inte orkar träna. Kolla smalbilder. Varje gång du vill hetsäta, tänk vad du egentligen vill och inte vill. Varje gång du tänker att du inte klarar något, ändra snabbt tanke och tänk istället: ''Jag klarar det''. Det säger jag till mig varje gång, jag kan, jag kan, jag vill, jag vill, jag ska, jag ska, det är gjort, det är gjort, jag gjorde det, JAG GJORDE DET!
Det känns så jävla bra efteråt, inte sant?! ;)

Dagens

Frukost: Gröt m. kanel & socker + mjölk.
Lunch: Pyttipanna m. rödbeter, morötter + vatten.
Middag: Lax m. klyftpotatis, dillsås + mjölk.
Träning: 20 minuters cykel.

Det här vill jag

Okej, nu ska ni ha klart för er kära läsare :) att jag svälter mig inte! That's the thing.. Jag skulle aldrig klara av att svälta mig själv för att jag älskar mat, jag kan äta hur mycket som helst, jag är öppen för all mat (förutom sushi), så som sagt jag älskar mat! Min blogg är till för att motivera er, inspirera er, peppa er, osv. För jag vill verkligen inte att DU som läser detta nu ska gå runt och svälta dig själv för att du tycker det är det lättaste sättet, snarare går du på jojo-bantning då. Läs om det här.
Mitt enda satt att gå ner i vikt är:
Träna
Äta rätt
Skippa sötsaker (möjligen ibland, ex. 1 gång i månaden)
Skippa kvällsfikat

Jag vill att du ska nå ditt mål i livet om du försöker gå ner i vikt, jag vet exakt hur det känns att känna sig fet och större än alla andra, som sagt gör jag det fortfarande men inte lika mycket. Så en gång för alla, jag svälter mig inte, det ska inte du heller göra, jag gör allt för att peppa dig med träningen och maten, för jag vet att du klarar det! You go girl! ;)
Jag vill att du ska gå ner på det rätta sättet, kom igen, du klarar det! Du klarar det! Du klarar det!



Svar på tal

Blir lite orolig när jag läser din blogg och ser bilderna.
Jag har själv haft en lättare matstärning som yngre... kan frossa emellanåt.. men har nu tagit tag i det och bärjat träna och viktväkta.. har gått ner 24 kilo och ja..vet att det kan vara lätt att fastna. Att inte själv se och vara nöjd. 
Alla runt mig säger ju att jag är smal.. men?? Om jag nu kan ha strlk 170..kan jag då kanske gå ner till 164.. SJUKT
Jag måste vara nöjd!!!!
Hoppas jag tolkat dig fel!!!!

Jag måste bara få skriva... Jag vet inte hur du har tolkat mig fel? Som om jag svälter mig, inte äter eller vad det är.. Tycker att jag går på rätt väg och det skulle aldrig falla mig in i att svälta mig själv, osv. Jag må vara 15 år, och trivs inte i min kropp, men så är det ju hos de flesta tonåringar?  jag har denna blogg för att folk ska inse att svälta sig själv är verkligen inte lösningen i det hela, utan det är att äta rätt & att träna. Hoppas att inte allt fler misstolkar mig, jag är en vanlig 15 årig människa, som har både rätt & fel. Kram!



Varför är det så lätt?

Att jag går ner i vikt. Igår stod jag på **,8 & nu **,6! Det känns bra, men ändå som om något är på lurt?

Och jag må säga att ni bör börja kommentera för ni kommenterar aldrig och jag ser ju att ni läser! Kom igen, det blir roligare så.

Kommentera dåååå!

Dagens

Frukost: Gröt m. socker & mjölk.
Lunch:Två pannkakor m. sylt.
Middag: Fruktsallad.

Träning: Cykel 20 minuter.

Åh jag behöver träna

Man går inte ner i vikt om man inte tränar! Visserligen om man skulle svälta sig själv...? då det är ett förbaskande dåligt val. Tjejer&Killar, ni vet väl att ni som svälter er själva är under jojo bantning? som tyder på att du går upp allt du gått ner + mer. Illa.
Jovisst, om du inte är mat sugen en dag, men varje dag? då får man faktiskt ta sig i kragen och lägga en portion på tallriken! Praktiskt sätt, ska du äta:
* Frukost
* Mellanmål
* Lunch
* Mellanmål
* Middag
* Kvällsfika

Men jag själv äter bara frukost, lunch & middag. Jag äter även om jag inte är hungrig. Kroppen fungerar precis som en bil, den behöver bränsle för att kunna köras.
Ni som läser min blogg, detta är bra att veta:
Min blogg är inte en inspiration till svältning, utan till självförtroende, vikt, kropp osv. Jag vill inte motivera er att svälta er själva, utan jag försöker göra så att ni får en bättre uppfattning om mat som är en viktig gren i vårat liv. Äter du inte dör du. Jag försöker också göra så att ni slutar upp med svältning och börjar äta riktigt och träna regelbunde. Men nu ska jag träna bort mitt fett, jag gör det på mitt sätt!

Sometimes you just need to look at this to remaind yourself on what you really want


Jag är stolt

Jag har gått från **,1 till **,8 (har gått ner inte upp) jag är stolt över mig själv!
Idag blev det inte flingor m. mjölk & banan utan idag blev det risgrynsgröt m. socker & mjölk! Gott & nyttigt! Sen orkar man mer nu när man har skola.. ;)
Vad åt du till frukost? sabbade du dagen? tog du den med ett stort kliv? eller åt du den nyttig?
(stort kliv menar jag, haru börjat blivit nyttig?)

Dagens

Frukost: Flingor m. mjölk & banan.
Lunch: Grönsaker, köttfärsås & spaghetti.
Middag: Kycklinggryta m. ris & grönsaker + mjölk.
Träning: Idrott i skolan + 20 minuters cykling + 20 situps.

Hej läsare jag hoppas att ni stannar

Det är så kul att se att jag har läsare! Hoppas att jag inspirerar er, ni kan alltid komma med tips om hur ni tycker jag kan bli bättre, men än så länge kör jag mitt race! :)
Ska nog gå och träna nu... Det behövs.

Wow, that's awesome

Yay! Jag hade gått ner från **,4 till **,1 idag! Hoppas att det håller i sig, jag blir så glad när siffror man gillar står på vågen, det är underbart!
Allt jag gör är att äta normalt och träna.
Fan jag är grym! Fortsätter det såhär kommer jag garanterat ner till vikten jag vill ha... ;)

Äntligen, köpte pappa rätt flingor

Äntligen, köpte pappa rätt flingor! Han köpte frukt flingor igår, och dem innehåller 50kcl mer än dem andra som är godare t.o.m...? när jag sa att dem innehåll 50kcl mer så suckade han djupt, som om han ens bryr sig...? men han borde veta att jag är den nyttiga varianten!

Här får ni lite tips vad ni kan byta ut.
Ska du äta ute?
Ta en sallad. Tänk bort dressingen, den tillhör liksom inte.

Ska du ha fredagsmys?
Morötter & dipp är ett bra alternativ. Annars har vi vindruvor, men tänk att vindruvor är inte nyttigt i för stor mängd. Fruktsallad, det är både nyttigt och gott, dessutom får du i dig vitaminer som är riktigt bra när man försöker gå ner i vikt.

Ska du på fest?
Säg att du mår illa eller inte sugen. Tar du lite, kanske du tänker: ''När jag väl har ätit'' och sedan tar du 100 godisbitar till, illa!


När du är sugen på godsaker.
Ta ett glas vatten och en frukt. Eller blanda ägg & socker (0,5dl) vispa och drick. Det minskar sötsuget.

Har du några tips du vill dela med dig? maila antingen [email protected] eller så skriver du en kommentar! Det uppskattas verkligen!
Hörni, börja kommentera! En blogg är roligare med kommentarer, och jag svarar på alla! Jag ser att ni läser, ;)

Hungrig

Sitter och hungrar ihjäl här, vill bara ha något att äta, nej du ska vänta tills middagen! Jag äter inget mellanmål för jag går bara upp i vikt av det, :(
Bilden har varit uppe förut, men jag gillar den! ;)

1 december

24 dagar innan jul och du kan ändra på dina vanor. Varför inte en gångs för alla? Kom igen, you can do it! Och du som faktiskt redan är stabil, you go girl! (killar också ;))
Det är inte försent, :)

RSS 2.0