Kan hon, kan du

Vet ni vad det bästa är? att känna sig stolt över sig själv. Känna att man lyckas, och det har jag gjort, och jag gör, och jag ska mer! Jag ska ner ett antal KG, som jag ska träna bort och inte svälta, måste bara ner från **,4 :( kom igen, du klarar det!
Kan hon, kan du, så enkelt är det bara

Varje liten komplimang ger

Varje liten komplimang ger sina effekter. Jag blir så glad att höra hur söt jag är, hur smal och fin jag är, osv. Dem som aldrig riktigt provat på att gå ner i vikt, fått vikt ångest, osv fattar aldrig hur det känns att få en komplimang även om man inte tycker likadant, för man ser ju alltid sig själv som fetare. Just nu sitter jag proppmätt efter en middag som bestod av pasta carbonnara!
Ge det tid, det tar tid...

Inspiration

Ibland måste man ha inspiration.

En hel dag i skolan

Kan ändå vara bra för dig som försöker gå ner i vikt. Då får du annat att tänka på än mat, för oftast när man har tråkigt så äter man.. Och vad blir man då? fet.
Nu är jag riktigt trött efter allt tänkande, och vad gör jag då? tar en tupplur och får energi. Energi får man inte bara utav mat utan också av en bra tupplur.

Detta var dock inte min dag idag

Känner mig uppsvälld av en frukost, var är det för fel? sen går jag inte heller ner i vikt! Har stannat på **, 4 :(
Åh fan, snart är det ju julafton då måste jag vara smal!
Nu blir det skolan, ... :(

Hörni, kom ihåg att ni kan skicka in mejl

Kom ihåg att ni kan skicka in mejl till: [email protected] . Jag svarar på allt, ni kan skicka in före & efter bilder, vikt, bara uttrycka era själva, och det är självklart tillåtet att vara anonym.

Kram. If she can do it, you can do it!



:)

Jag älskar att träna!

Det är det bästa som finns, och jag älskar att känna att man blir smalare för varje sekund som går.. :)
Ibland har jag t.o.m gråtit när jag tränat för jag haft sån stor ångest över mitt hetsätande. Fast jag svälter mig aldrig..
Kom ihåg att det finns mycket att träna. Du kan t.ex. Gå en promenad, gå på gym, simning, springa/gå i trappor, shoppa, göra aktiviteter m.m. Men kom ihåg, träning ska vara kul.

Är jag en fet boll?

Det kan man tro efter jag har ätit. Känner mig uppsvällen och fet och känns som om jag åt för mycket, men egentligen åt jag lagom precis som till lunchen! Och frukosten... Pappa har inte köpt flingor så får leva på bananer och clementiner.. :(
Det här kan vara du!

Uäääh... :(

Känns som om jag ska explodera. Haha nej då.. ;) Jag tycker jag är jävligt duktig att hålla mig borta från sötsaker, men jag ska iallafall bara äta onyttigt på julafton i en viss mängd, ibland får man unna sig... Som jag skrivit om ni tittar i arkivet. Pappa måste köpa hem flingor idag, kan inte leva på banan och clementin till frukost?! alldedes för lite... :s
Ibland önskar man att man var naturligt smal.. :(

Alla människor är olika

Fan. Imorse fanns det inte flingor så vad skulle jag äta till frukost då? fick bli en clementin och en banan. Sen har jag gått upp 200g, men det är ingen skillnad och så bryr jag mig inte, hade varit annat om 1kg.. ;) Dessutom har det varit helg!
Så om ni känner att ''nej jag går aldrig ner, jag ser ingen skillnad på mig själv'' då ska ni veta vad jag trodde.
I början när jag började att gå ner i vikt, hade gått ner ett antal KG, jag såg ingen skillnad på mig själv och jag trodde vågen ljög, sen när jag vägde mig hos skolsyster (ja vi var tvugna) så var jag underviktig. Hon tvingade mig att gå upp i vikt.. :( Ett tips är inte gå till skolsyster och väga er för då  kan hon tvinga er att gå upp i vikt!
Jag gick upp i vikt som hon sa, t.o.m mer än vad jag behövde och nu gör jag allt för att gå ner dem igen..

Sova är bra om man vill gå ner i vikt

Så ta en stor tupplur varje kväll, minst 8 timmar! Då får du energi och orkar träna! Glöm inte bort att äta! ;)
Nu ska jag ta en stor tupplur så jag orkar dagen imorgon, fortsätt kämpa! Du klarar detta.. =)
Min favorit måltid är frukosten som brukar bestå av Fitness flingor m. mjölk och skivad banan! Hur gott som helst! Både nyttigt och gott..

I will fight forever

I'm gonna be that girl, no matter what, are you with me?

När ångesten kommer

Fan. Jag har fortfarande ångest över min dag idag, känns som om jag är super fet och vad gör man? jo man tränar. Det hjälper alltid. Flera gånger har jag hetsätit för jag mått så jävla piss men det hjälper inte.

Att hetsäta/äta gör man när man har tråkigt, det har hänt någonting, är nere, är överlycklig, aldrig känt sig lyckligare.

Vad brukar jag äta när jag hetsäter? jag försöker äta så nyttigt som möjligt när jag hetsäter, och då blir det väl bananer, eller ja frukt, speciellt bananer, knäckebröd, flingor m. mjölk, men det har hänt att jag stoppat i mig bullar, kakor, läsk, nacho-chips, Ben&Jerry's glass (alltså det är det värsta för det äääär så jäkla gott). Så egentligen äter jag det som finns hemma. Jag har ätit upp en kladdkaka för mig själv också, muffins.. Jag älskar att baka men det är farligt.

Man ska äta med lagom mängd, det är alltid bäst.
Svält dig aldrig.

Ibland vill man bara ge upp

Ibland vill man bara ge upp men här är min motivation:
Jag kollar alltid smalbloggar (som denna) och får inspiration VARFÖR jag vill just detta. Då då det oftast är bilder på smala tjejer, och då vill jag bara rusa upp på rummet och träna.

T.ex. Som motivation bilder:
btw. denna bild va extremt fin!















Don't give up.

Unna sig, det ska man

Men inte för ofta! Någon gång ibland kanske? en gång i månaden, javisst. Inte varje helg.. Ajaj.. ;)

Visst ser det gott ut? Men nej, du får inte gå och ta någonting gott nu! Sugen på någonting nu? ta ett glas vatten och var nöjd. Och tänker efter, vill du verkligen? nej det vill du inte.

När folk säger att du inte kan...


Show them! ;)

Söndag & du kan börja om/skärpa dig

Idag är det söndag och första advent och det betyder att du kan starta om alltihopa! Varför inte skippa sockret på yoghurten, juicen osv. För två veckor sen fick jag ångest av min vikt, för att jag hade gått upp allt jag gått ner, och nu.. är jag 4kg lättare! Träning & kost lönar sig..


Du vill och du kan. Just do it.

Självförtroende är inte bara vikten..

Utan det är också hur man mår inombords. Man mår både fysiskt & psykiskt bättre när man äter hälsosammare och tränar. Och vad får man på köpet? man får mindre aggressioner, vackrare hy, snyggare kropp, man ser piggare ut, man orkar mer, och som sagt så mår man bättre. Och inte nog med det, man börjar trivas med sig själv.


Ibland får man lida pin för att vara fin.

Hör ni, svält er aldrig..

Aldrig. Aldrig. Aldrig. Vet ni vad det gör er kropp? Eran kropp är unik.

Men mår du dåligt över din vikt, du känner att du vill göra någonting åt det, börja träna äta hälsosammare, men svält dig aldrig!

När du känner för att hetsäta

Titta på dem här innan du börjar, vill du verkligen hetsäta?


Jag är precis som du. Jag hetsäter men efteråt, det är det som är värst, ångesten. Tänk efter..

Skinnydays

Är en precis ny börjad blogg som skriver om motivation och inspiration. Jag skriver för dem som vill lyckas med sin vikt, kropp, självförtroende, osv. Gillar du det inte, behöver du inte läsa. Ta hand om dig, :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0